Ajankohtaista

Laminoidun lasin leikkuupöytä sekä hiomakone otettu käyttöön
Joulun aukioloajat

Joulun aukioloajat

  Valkealan Lasi hiljenee joulun viettoon viikon 52...

Laminoidun lasin leikkuupöytä sekä hiomakone otettu käyttöön

Valkealan Lasin vuoden 2020 laiteinvestoinnit on tehty ja laminoidun lasin leikkuupöytä sekä hiomakone on otettu käyttöön. Globaali koronatilanne viivästytti Italiasta tilattujen laitteiden saapumista keväästä, muttei muuten haitannut laitteiden käyttöönottoa.

Laminoidun lasin leikkuupöytä täydentää leikkuulinjamme ja monipuolistaa tuotevalikoimaamme. Botteron 520LAMe pöytä yhdessä 103BLC kääntöpöydän kanssa mahdollistaa jumbolevyjen käsittelyn ja tehostaa näin toimintaamme.

Botteron Victralux 108FX hiomakone mahdollistaa jopa 30 mm paksun lasin reunojen hiomisen. Hiomakoneinvestoinnin myötä tuotevalikoimamme laajenee ja voimme näin palvella asiakkaitamme entistäkin joustavammin.

Vuoden 2020 investointeihin kuuluvat myös hiomalinjaan liittyvä Chiavo -pesukone sekä Loumetal Oy:n valmistama varastointiteline.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on myöntänyt Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020 ohjelmasta investointitukea Valkealan Lasin laitehankintoihin.