Ajankohtaista

Lasipack jatkaa Lukkan® -tuotteiden valmistusta alihankkijana
Joulun aukioloajat

Joulun aukioloajat

  Valkealan Lasi hiljenee joulun viettoon viikon 52...

Lasipack jatkaa Lukkan® -tuotteiden valmistusta alihankkijana

 

Valkealan Lasi on toiminut Aluroll Oy:n Lukkan -tuotteiden lisenssivalmistajana vuodesta 2011. Pitkäaikainen yhteistyö jatkuu alihankintasopimuksena, jonka myötä Valkealan Lasin Lukkan -tuotteiden myynti siirtyy kokonaan Aluroll Oy:lle.  Valkealan Lasi jatkaa tuotteiden valmistusta alihankkijana.

Uusi yhteistyömalli Valkealan Lasin kanssa tuo erinomaista lisävoimaa tuotantoomme ja parantaa toimitusvarmuuttamme, kertoo Aluroll Oy:n toimitusjohtaja Mikko Katramo. Valkealan Lasin terassiasiakkaita palvelevat jatkossa Alurollin asiakaspalvelun Jarmo, Jarkko ja Joel.

Alihankintasopimus vapauttaa resursseja myynnistämme ja pystymme näin keskittymään lasiliiketoimintamme kehittämiseen, kertoo Valkealan Lasin toimitusjohtaja Jarno Jokivirta. On hienoa, että toimivat operaatiomme on huomattu Alurollilla ja yhteistyön jatkoon löytyi molempia palveleva malli, Jokivirta jatkaa. Teemme parhaamme, jotta muutos on sujuva myös asiakkaidemme kannalta.

Kouvolassa Lukkan -jälleenmyyjäverkostoon kuuluvat Kouvolan Laatulasi, Kuusaan Lasi ja Kehys sekä Myllykosken Lasi.