Ajankohtaista

Valkealan Lasi on nyt Lasipack
Joulun aukioloajat

Joulun aukioloajat

  Valkealan Lasi hiljenee joulun viettoon viikon 52...

Valkealan Lasi on nyt Lasipack

Valkealan Lasi on palvellut monipuolisissa lasialan tarpeissa jo 40 vuoden ajan. Olemme jatkuvasti laajentaneet ja kehittäneet palveluitamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Nykyisin vain murto-osa toiminnastamme kohdistuu Kouvolan pohjoisiin kaupunginosiin. On siis aika muuttaa yrityksen nimi vastaamaan tulevaisuuteen katsovaa asennettamme ja ammattilaisten palveluun keskittyvää toimintaamme.

Valkealan Lasi on nyt Lasipack.

Virallinen nimenmuutos on voimassa heti. Y-tunnuksemme säilyy samana samoin kuin verkkolaskutusosoittemme. Laskutustietomme löydät kokonaisuudessaan täältä.

Verkkosivustomme osoite on nyt lasipack.fi ja sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lasipack.fi. Myyntimme tavoitat osoitteesta myynti@lasipack.fi. Viestit tulevat hetken aikaa perille myös vanhoilla osoitteilla.

Olemme jatkossakin joustavin kumppani yrityksenne lasialan tarpeissa.